TEK-EX teknikexperten

God morgon alla mina fina läsare och välkomna tillbaks till bloggen. Har ni haft en riktigt härlig helg? Det har i alla fall jag haft och nu hoppas jag att ni kommer att tycka om alla de inlägg jag har tänkt att skriva till er idag, och jag ska faktiskt börja med att berätta för er om ett företag som heter TEK-EX teknikexperten. För den som behöver laga sin mobiltelefon i Tranås finns nu det här företaget som hjälper sina kunder att på under en timma få tillbaka sina telefoner.  

 

Jag tycker att det är riktigt bra att det finns sådana här butiker som kan laga sina kunders mobiltelefoner. Jag har förstått att det är väldigt vanligt att folk tappar sina telefoner så att skärmen går sönder. Detta gjorde jag själv, och berättade då för mina jobbarkompisar om vad som hänt. Det visade sig att flera av mina kollegor också hade tappat sina telefoner så att de gått sönder. Eftersom en av mina jobbarkompisar inte kände till att den här möjligheten till att laga sin mobiltelefon i Tranås fanns, hade han gått och köpt en ny telefon för flera tusen, när han istället kunde ha fått lagat den gamla för bara ett par hundralappar. Bara för att nu skärmen har spruckit så brukar det inte vara något fel på telefonerna för övrigt. TEK-EX teknikexperten är ett sådant företag som ger snabb service och hjälp till sina kunder och där man som sagt får tillbaks sin mobil inom en timme. De kan också laga surfplattor eller datorer och det är verkligen riktigt smart att använda sig av dessa tjänster. Det är billigare att laga än att köpa nytt, och det är också bra för vår miljö. Tala gärna om för era vänner och bekanta och arbetskamrater att det här företaget finns.