Otroligt bra städ i Norrköping

God dagens alla fina människor här i världen. Har ni haft en bra dag, ni kan i alla fall berätta vad ni har gjort, även fast ni har haft en bra dag eller inte. Jag har idag arbetat och hållit på att laga en dator som en kund kom in med för tre veckor sedan. Den har vart svår att laga eftersom ingen vet vad som orsakar störningen i den. I alla fall måste jag berätta för er om ett företag vid namn Ruts Städ och Omsorg som har hjälpt mig med att städa lägenheten i sex månader nu. De är då ett företag som erbjuder städ i Norrköping.

Som sagt har jag haft en städfirma som har vart hos mig och städat en gång i veckan de senaste se månaderna och det har vart en riktigt bra service. Jag har länge letat efter företag som hanterar städ i Norrköping men inget av dem har inte känts rätt, förutom Ruts Städ och Omsorg. Jag har en hund och två katter hemma, vilket gör att det ständigt ligger hårstrån på golvet och jag har verkligen tröttnat på att städa upp det när jag har så mycket andra grejer jag vill göra. När jag då hittade Ruts Städ och Omsorg och erbjuder hjälp av städ i Norrköping så har jag sluppit att städa och det är fint hela tiden hemma hos mig. Det ligger inte längre massor med hårstrån överallt eftersom det städas samma dag varje vecka. Det är klart att det samlas hårstrån från djuren mellan städningarna, men det är ingenting jämfört med hur det såg ut när jag städade själv hemma. Det var en syn man inte vill se. Jag hoppas att jag kommer kunna ta reda på vad det är för fel på denna datorn jag håller på att laga, så håll tummarna för mig. Bye.