Katja Städ Rent och Fint

Hej, allesammans! Nu har vi äntligen fått en snyggt och städat kontor. Som många av er kanske redan vet om så skriver jag ju väldigt mycket om mitt företag här på bloggen som har som allra mest att göra med IT och telefoni. Under den senaste tiden dock, så har vi ju verkligen expanderat och det har blivit rätt så mycket uppsatt på schemat, vilket har resulterat i att vi inte riktigt har hunnit med städningen här på kontoret.

Då valde vi faktiskt att vända oss till Katja Städ Rent och Fint som erbjuder tjänster inom kontorsstäd och städservice här i Västerås, samt i Eskilstuna och Enköping med omnejd bland annat. Det kändes helt enkelt som det bästa alternativet för oss för stunden och det visade det sig verkligen vara också. Jag är oerhört nöjd med att jag fick upp ögonen för just Katja Städ Rent och Fint och deras tjänster genom en bekant, då det verkligen är någonting som har gjort en oerhört stor skillnad och har gett oss alla här på kontoret den tid och energi som vi behöver för att kunna utföra vårt jobb ordentligt. Jag tycker verkligen att Katja Städ Rent och Fint är hur kunniga och kompetenta som helst när det kommer till det som de sysslar med och för att vara helt ärlig så hade jag ju inte förväntat mig någonting annat efter de fina rekommendationer som jag fick angående dem. Hur som helst så tänkte jag bara att jag helt enkelt ville uppmärksamma Katja Städ Rent och Fint lite här på bloggen och jag hoppas på att det här även kommer att kunna vara behjälpligt för några av er här på bloggen som kanske befinner er i en liknande sits. Jag kan även ta och slänga in en länk som går direkt till Katja Städ Rent och Fint och deras sida här på nätet där ni kan läsa på lite mer!